Dades personals


libretto de Tosca any 1899

dissabte, 3 d’octubre del 2009

EL MON DEL SR. MATABOSCH:

 

 


La setmana passada,el Jaume Radigales en el seu programa UNA TARDA A L'OPERA,va entrevistar al director artístic del Liceu,el sr. Joan Matabosch.La entrevista molt cordial i perfectament conduïda par Jaume Radigales.El Sr.Matabosch es va sortir prou bé,dons va llençar pilotes fora quan Radigales l'apretava,amb el tema de les noves produccions escèniques i estrenes mundials.En quant al tema dels directors de escena va apel·lar a la globalització del moment,dient que si no entrem en aquesta aposta (dieu li Bieito etc etc) al Liceu perdrà posicions en el ranking dels teatres del mon.De les estrenes mundials (cabeza del Bautista etc) va parlar com si tots estiguéssim pendents d'aquest fets operístics.
Mireu el mon del sr. Matabosch es el que te sota les seves mans en la foto de capçalera.El nostre mon es el Liceu (foto d'abaix) els Liceistes i L'opera en majúscules.
Sr. Matabosch: No espatlli mes L'Opera,vostè i els quatre que el segueixen per tot el mon,busquin el seu teatre (locals no lis faltaran)i allí les seves dèries sobre l'opera, tindran l'aplaudiment seu i dels seus.
Miri el resum de la entrevista es per nosaltres......VENCEREU, PERÒ NO CONVENCEREU.
I així i tot tenim dubtes,perquè creiem que al final no vencereu.Una personalitat en el mon de L'Opera en va dir fa uns dies que no hem preocupés,que ja es cansaran i que en la Europa musical estan anant de baixa. Nosaltres el creiem i si no farem esforços perquè això es produeixi.
Posted by Picasa

1 comentari:

estrella ha dit...

No tot el "clásic" és bo i tot el que és "nou" tampoc te perqué ser-ho. dimart veig l'Arbore, ja us di´re que en penso.